A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Колядинецький ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень української мови у  Колядинецькому  ліцеї

З 19 по 23 лютого у  Колядинецькому  ліцеї проведено тиждень української мови. Діти переглянули відео, презентації на мовну тематику. Шестикласники і п'ятикласники взяли участь у конкурсі малюнків і віршованому флешмобові  "Ви знаєте... А слово...". Здобувачі освіти 7-8 кл. взяли участь у інтелектуальній грі "Мовознавець" Старшокласники змагались у вікторині "В океані рідної мови" та написали диктант "Рідне слово". Взявши участь у тижні української мови діти перекоеалися, що наша мова - найкраща. Попри цькування і знущання вона вистояла, утвердилась і пустила корінь.

15:27 26.02.2024

Історичне значення Революції Гідності

20 лютого Україна влаштовує пам'ять співгромадян, які загинули від куль у протестах на Майдані під час Революції Гідності. Сьогодні здобувачі освіти Колядинецького ліцею вшанували пам'ять всіх тих, хто загинув на Майдані. Діти ознайомилися із історичним та суспільним значенням Революції Гідності, короткими життєписами деяких героїв Небесної Сотні, вшанували героїзм українських захисників і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають Батьківщину.

10:27 26.02.2024

Тиждень іноземної мови

Тиждень іноземної мови в Колядинецькому ліцеї був присвячений любові та доброті . У понеділок та вівторок учні старшої та середньої ланки ознайомилися з історією дня Святого валентина, традиціями святкування в різних країнах світу. Школярі розв'язували ребуси, співали пісні. 14 лютого пройшло під девізом : Подаруй валентинку товаришу. Цього дня на порозі ліцею всіх учасників освітнього процесу зустрічали усміхнені старшокласниці,які вітали зі святом та дарували всім валентинки. У четвер діти,батьки та вчителі мали можливість переглянути виставку валентинок, які виготовили і малюки дошкільного підрозділу,і школярики початкової ланки ,і старшокласники.

10:45 19.02.2024

Герої Крут - для нащадків взірець

29 січня Україна відзначила День Пам’яті героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист України та зупинили ворога.

11:26 05.02.2024

Ще одна перемога

31 січня 2024 року відбувся  ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології.

09:20 05.02.2024

Зимовий міні-город

Щороку в нашому дошкільному підрозділі створюється город на підвіконні. Вирощування міні-городів на підвіконні разом з вихованцями дошкільного підрозділу допомагає легко,вдало і в цікавій формі моделювати пізнавальні, естетичні та екологічні навички. Діти отримують нові знання та навички, вчаться бути турботливими, помічати красу в буденних речах. Разом з дітьми ми прикрашаємо підвіконня:садимо рослини, закріплюємо навички догляду за рослинами, ведемо щоденник спостережень, радіємо кожному успіху.

09:20 25.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора