A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Колядинецький ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Голуби миру

Про мир і щастя мріють люди з давніх-давен. Бо лише коли є мир, ми можемо реалізувати свої плани та задуми, можемо подорожувати, мріяти, радіти життю. На жаль, нинішній день Миру затьмарює наша спільна біда - гинуть найкращі сини України, йдуть жорстокі бої, лунають тривоги. Кожен українець мріє про перемогу і якнайшвидше припинення бойових дій, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою і світле майбутнє дітей, про загоєння болючих ран у людських серцях. В день Миру в Колядинецькому ліцеї діти виготовили паперових голубів та прикрасили ними подвір'я закладу. Нехай ці птахи тріпочуть крильми та наближають  перемогу нашій Україні.

09:28 25.09.2023

Веселі старти

В рамках Олімпійського тижня в Колядинецькому ліцеї для здобувачів освіти 5-7 класів з метою пропаганди здорового способу життя, залучення до регулярних занять фізичною культурою і спортом, підвищення рухової активності, зміцнення здоров'я був проведений захід "Веселі старти".

11:51 21.09.2023

Квітни, Україно

Я вірю в майбутнє твоє, Україно, Я вірю, що скоро повстанеш з руїни! Ти мужня і сильна – держава народу, Вкраїнці, єднаймось! Бо разом - ми сила! Осінь,і справді,чарівна пора року,сповнена ніжного смутку та багата на щедрі врожаї. Одягла вона землю в різнобарвні шати. Вже стало гарною традицією щороку у вересні  проводити у закладі освіти конкурс квіткових композицій.        В цьому році  виставка  квітів, яка відбулася 11 вересня у Колядинецькому ліцеї , пройшла  під девізом «Незламна,квітуча Україна!».  Класні колективи,  створюючи свої композиції із чудових осінніх квітів, вкладали в свої роботи максимум душі, натхнення, фантазії.  Під час презентацій своїх композицій звучали  чудові слова про нашу Батьківщини, власні вірші про мирне та щасливе майбутнє нашої країни, українські пісні.         Неймовірні за своєю красою та оригінальністю квіткові експозиції на українську тематику прикрасили  коридори нашого закладу освіти, подарувавши всім гарний настрій та віру у мирне майбутнє нашої держави. 

11:14 14.09.2023

Свято знань

1 вересня – День знань – традиційне свято для кожної школи в Україні. Цей день хвилює уяву кожного: і маленького першокласника, і майбутнього випускника школи, і усіх, хто будь-коли навчався в школі, адже школа – це справжній чарівний палац, в якому панують Доброта, Дружба, Взаєморозуміння, Дитяче просте щастя, Мрії, Надії, Сподівання.

10:38 14.09.2023

Спортивно-розважальна гра

Веселі літні канікули добігають кінця, але так не хочеться прощатися з теплим сонечком та цікавими розвагами! Тож, поки є час, потрібно використовувати його на всі "сто". Семикласники Колядинецького ліцею залюбки зібралися разом, щоб провести спортивно-розважальна гру "Веселий експрес". Крім фізичної розминки, діти провели ще й "зарядку" для розуму: змагалися у відгадуванні спортивних загадок, ознайомилися з новинками у світі спорту. Веселий і корисний відпочинок загартовує силу й дух, а також спонукає до нових звершень та перемог!

16:35 12.08.2023

Казка в гості завітала

Шкільні канікули- весела пора відпочинку. Діти 5 класу відпочивали, розважалися та мали можливість пригадати свої знання англійської мови на квесті " Чарівний світ  казок". Вони розігрували діалоги казкових героїв,відгадували загадки,малювали улюблених казкових персонажів.

16:30 12.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора