A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Колядинецький ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень трудового навчання

Відповідно до плану роботи Колядинецького ліцею на 2023-2024 навчальний рік, з метою виховання культури праці та підготовки дітей до життя в сучасному суспільстві в період з 15 по 19 квітня у закладі освіти проходив тиждень трудового навчання.

11:16 22.04.2024

Тиждень української мови у  Колядинецькому  ліцеї

З 19 по 23 лютого у  Колядинецькому  ліцеї проведено тиждень української мови. Діти переглянули відео, презентації на мовну тематику. Шестикласники і п'ятикласники взяли участь у конкурсі малюнків і віршованому флешмобові  "Ви знаєте... А слово...". Здобувачі освіти 7-8 кл. взяли участь у інтелектуальній грі "Мовознавець" Старшокласники змагались у вікторині "В океані рідної мови" та написали диктант "Рідне слово". Взявши участь у тижні української мови діти перекоеалися, що наша мова - найкраща. Попри цькування і знущання вона вистояла, утвердилась і пустила корінь.

15:27 26.02.2024

Історичне значення Революції Гідності

20 лютого Україна влаштовує пам'ять співгромадян, які загинули від куль у протестах на Майдані під час Революції Гідності. Сьогодні здобувачі освіти Колядинецького ліцею вшанували пам'ять всіх тих, хто загинув на Майдані. Діти ознайомилися із історичним та суспільним значенням Революції Гідності, короткими життєписами деяких героїв Небесної Сотні, вшанували героїзм українських захисників і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають Батьківщину.

10:27 26.02.2024

Тиждень іноземної мови

Тиждень іноземної мови в Колядинецькому ліцеї був присвячений любові та доброті . У понеділок та вівторок учні старшої та середньої ланки ознайомилися з історією дня Святого валентина, традиціями святкування в різних країнах світу. Школярі розв'язували ребуси, співали пісні. 14 лютого пройшло під девізом : Подаруй валентинку товаришу. Цього дня на порозі ліцею всіх учасників освітнього процесу зустрічали усміхнені старшокласниці,які вітали зі святом та дарували всім валентинки. У четвер діти,батьки та вчителі мали можливість переглянути виставку валентинок, які виготовили і малюки дошкільного підрозділу,і школярики початкової ланки ,і старшокласники.

10:45 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора