A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Колядинецький ліцей
Синівської сільської ради Сумської області

У пошуках власних ресурсів

Дата: 02.05.2024 09:28
Кількість переглядів: 14

У Колядинецькому ліцеї з 22.04.2024 по 26.04.2024 пройшов Тиждень психології під девізом

«У пошуках власних ресурсів».

Кожного дня здобувачі освіти та педагогічний колектив приходили до закладу в одязі певного кольору. Наприклад, вівторок розпочався із терапії червоним кольором «Відчуй червоний колір». Потрібно було одягнути одяг червоного кольору або додати червоний аксесуар до одягу, розфарбувати  малюнок червоним олівцем та відчути, як ти наповнюєшся енергією, активністю та поділися своїми враженнями в класі. Цей день пройшов під девізом «Хорошій настрій починається з душі, а не з ноги, з якої зранку встали». Кожного дня кольори та девізи змінювалися.

Працювала шкільна пошта та «Скринька довіри». Здобувачі освіти мали змогу написати листа друзям (сказати слова подяки, шикарний комплімент або просто теплі, добрі, лагідні слова тому, хто подобається) чи  психологу ізособистісними проблемами чи проблемами класу. Учні та вчителів активно  працювали над створенням «Дерева мрій». На листочках потрібно намалювати свою мрію та прикріпити до «Дерева мрій».

Згуртувала дитячі колективи та дала змогу вілкрити в собі  власні  ресурси спільна робота над створенням колажу «Автопортрет класу».

Виставка малюнків «Щастя – це…» дала змогу подумати над тим, що для кожного є щастя

Також в рамках проведення Тижня психології були проведені заняття та бесіди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора